Splošne teme

Vprašanje Pravila uporabe foruma (OBVEZNO BRANJE)

Več
2 let 4 mesecev nazaj - 6 mesecev 3 tednov nazaj #1 od Chico
Splošno
- Ne pošiljajte vprašanj in zahtev za pomoč preko PM, razen če je to od vas zahtevano. Uporaba PM za iskanje dela tudi ni dovoljena. V skladu pravilih namesto tega postavite vprašanje v odgovarjajočo temo foruma. Zloraba PM na takšen način, dovodi do brisanja vajineg računa na forumu.
- Dovoljen je samo en račun po osebi.
- Pri registraciji morate vnesti veljaven e-mail naslov. Naslovi za enkratno uporabo niso dovoljeni. V nasprotnem bo račun izbrisan.
- Držite se teme.
- Vsa sporočila morajo biti v slovenskem jeziku.
- Lažno predstavljanje ali zastopanje tretje osebe je prepovedano. Kršitev tega pravila pripelje do brisanja računa na forumu.
- Ne voditi razpravo o nezakonitih stvari. Prosimo vas, da nas ne izpostavljate nepotrebni pravnia odgovornosti.
- Preverite ali že obstaja odgovor na vaše vprašanje na forumu. Koristite možnost iskanja vsebine!!!
- Postavite svoj komentar ali temo na najprikladnije mesto. Vse teme katere se najdejo na napačnem forumu bodo odstranjene. Ne postavljajte isto vprašanje na več mest.
- Poskrbite da preberete predhodna sporočila preden napišete odgovor.
- Koristite lastne besede. Če želite uporabljati tuje besede citirajte jih na pravi način. Plagiatorstvo ni etično obnašanje in v večini držav se tretira ilegalnim.
- Izberite pravi naslov za svojo temo. Potrudite se da sumirate problem najkrajše mogoče v samem naslovu, obrazložitev pojasnite v besedilu sporočila. Ponovite naslov v samem postu samo v primeru da bo na ta način vaše sporočilo biti jasnije. Ne uporabljajte velikih črk v naslovu in ne puščajte lažnih informacij samo da bi vas opazili (npr. preberite tole v nasprotnem primeru boste aretirani). Primer slabega naslova bi bil 'POMAGAJTE MI'. Primer dobrega naslova bi bil 'Sprememba predloge javlja napako'. Ne uporabljajte URL v naslovu teme.
- Vnesite čim več informacij ko iščete pomoč. To lahko vključi logove in rezultate iskanja. Nihče vam ne more pomagati če ne vnesete dovolj podrobnosti.
- Postavite vprašanje na pameten način. Kot obvezni dodatek poleg teh pravil, preberite, kako se pravilno postavi vprašanje.
- Prepovedane so neuporabna sporočila. To pomeni: neuporabna sporočila bilo katere vrste, panulo, spamming. Kaj je spamming?
- Zahvalite se tistima kateri vam pomagajo. Priznanje tistima kateri vam pomagajo ni nagrada samo za njih ampak lahko koristi tudi drugim z podobnim problemom. Vsi tisti katerim smo pomagali so dobrodošli za pomoč drugim z težavami in/ali da premislijo o donaciji za projekt.
- Ne puščajte povezav k stranem katere promovirajo vsebino za odrasle, pornografijo ali se na kakšen drug način tretirajo kot žaljivi. Vsako sporočilo katero vsebuje neustrezno povezavo bo odstranjeno, uporabnik opozorjen.
- Ne postavljajte povezave do strani katere vsebujejo warez/copyrighted programe ali materiale ki se lahko nezakonito prenesejo.
- Ne morete poslati PM preden napišete 5 sporočil na forumu.
- Promoviranje strani ni dovoljeno (postavljanje promo povezav) kjerkoli na forumu.
- Povezave do razširitev: Če je razširitev (komercialna ali drugačna) navedena v JED Extensions.joomla.org potem mora biti povezava iz Foruma samo z odobrenim JED seznamom.
Podpisi:
- Morajo biti postavljeni v vašem Profilu (Link na vrhu, takoj zraven WAP-a) a ne ročno dodani v sporočilu.
- Ne smejo vsebovati nobenih slik.
- Ne smejo vsebovati cenikov, ponudb za prodajo, podrobnosti izdelkov itd.
- Lahko vsebujejo največ dva smeškota. Ali enega animiranega smeškota.
- Lahko vsebujejo največ dve aktivne povezave. URL ali mailto: - Dvojne povezave so prepovedane.
- Dovoljeni so samo natančni URL-ji. Ne POGLEJ TUKAJ . Niso dovoljeni tiny url, promocijske povezave in podobno – dobesedno samo točni in popolni URL-ji.
- Lahko vsebujejo dve barve. Barva hiper linka se postavlja od strani foruma in se ne šteje v barvo.
- Maksimalna velikost črk ne sme biti večja od normalnih črk.
- Lahko vsebuje največ 4 vrstice (v resoluciji 1024).
- Ne sme vsebovati povezave k drugih temah in sporočilom katera služijo samopromociji in oglaševanju.
- Vaš podpis je samo vaš. Ni na prodajo ali najem.
- Vsi podpisi ali avatarji ki so žaljivi, bodisi za nas ali naše člane so prepovedani.
- Morate imeti več kot 25 objav, preden dobite pravico do podpisa.
- Pridržujemo si pravico, da zahtevamo od vas da spremenite in / ali odstranite svoj podpis ali avatar kadar koli, iz katerega koli razloga.
Vedno:
- Potrudite se da so vaši komentarji civilizirani in bodi prijazni ves čas. Konstruktivna kritika je dobrodošla ali žalitev drugih ali administratorja strani ne bo tolerirano.
- Prepovedano je komercialno oglaševanje.
- Vsa sporočila ki služijo samopromociji, oglaševanju ali so spam bodo izbrisana. PREPOVEDAN SPAM - PREPOVEDANO OGLAŠEVANJE npr. Puščanje sporočila z pretiranim in neprimernim referencam za vaše izdelke in strani je samopromocija.
- Tukaj ni prostor za reševanje komercialnih sporov oko razvoja osebnih izdelkov ali 'zid sramu'. Vsa sporočila te narave bodo izbrisana. Rešujte svoje spore osebno, prosim.
- Če menite, da sporočilo krši katero koli od teh pravil, ali pa menite da bi morali opozoriti moderatorja (premakniti / zapreti / razdeliti), prosimo, uporabite povezavo 'report to moderator' da obvestite moderatorje.
- Ti forumi so osredotočeni na Joomla, odprtokodno programsko opremo in druge internetne in računalniške zadeve. Niso kraj za spodbujanje ideoloških, verskih ali političnih zadev. Vse te razprave bodo izbrisani / zaprte.
Neupoštevanje teh pravil lahko vodi v urejanje, negativni zmernost ali izbris sporočila. Pridržujemo si pravico prepovedati storilce zlorab od spletne strani.
Pridržujemo si pravico do spremembe teh pravil v vsakem trenutku.

Ko potrebujete več kot spletno stran.
Zadnji urejal: 6 mesecev 3 tednov nazaj od Chico.

Za pridružitev pogovoru je potrebna Prijava ali Registracija.

  • Ni dovoljeno: ustvarjanje nove teme.
  • Ni dovoljeno: odgovarjati.
  • Ni dovoljeno: urejanje sporočila.
Čas za ustvarjanje strani: 0.284 sekund
Uporabljamo piškotke

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri izmed njih so bistveni za delovanje strani, drugi pa nam pomagajo izboljšati to spletno stran in uporabniško izkušnjo (sledenje piškotkom). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti piškotke ali ne. Če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij spletne strani.